Recommended Artikel-Artikel Menarik

Panganan

Kita nindakake pembekuan terong kanggo mangsa

Ora kaya sayuran liyane, terong, sawise beku, ngganti struktur lan rasa ora bisa dingerteni. Mulane, ana trik khusus terong pembekuan kanggo mangsa ing omah. Wong asing India seneng banget karo spesialis kuliner supaya metode pembekuan omah digunakake luwih akeh. Kajaba iku, sajian saka eggplants beku ora bisa dingerteni yen wis disiapake saka woh-wohan seger.
Waca Liyane
Taman

Kepiye ngremehake lan nyebar bawang-batun?

Bawang-batun utawa Tatar kalebu klompok tanduran herba perennial. Bawang-batun ditondoi kanthi tahan hawa Frost, tetep godhong wulu-wuluh nalika mudhun suhu udhara dadi -10 ° ะก. Saka wiwitan musim semi nganti pungkasan musim gugur, mbentuk pirang-pirang wulu ijo, sing cepet pulih sawise nglereni.
Waca Liyane
Omah musim panas

Sinau kanggo ngetokake boxwood kanthi dhewe

Boxwood minangka tanduran evergreen sing disenengi kanthi godhong cekor cilik, sing wis suwe digunakake ing desain lanskap lan kanggo hiasan interior. Saiki sampeyan ora bakal ngejutake sapa wae sing duwe amben kembang kanthi dahlias utawa petunia. Dina iki umume kanggo dekorasi dalan-dalan kutha lan bagean sing cedhak karo perawatan khusus lan rasa seni sing alus, nggunakake tanduran perennial kanggo tujuan iki.
Waca Liyane
Kembang

Acacia Putih

Udhara kutha lan desa ing mangsa ngembang saka akasia putih diisi aroma, sing nandhani tekane musim panas sing lemu. Wit iki ditembangake kanthi romansa kuno, ing pirang-pirang lagu, ora nggatekake dheweke ing seni seni modern. Arum saka akasia adoh banget diunekake dening sawah. Irung sing ora narik kawigaten tawon.
Waca Liyane