Woh wohan beri

Tanduran blackberry: perawatan, reproduksi lan pruning

Ing wilayah suburban, sampeyan bisa nemokake macem-macem bushes sing metokake woh. Sing paling asring sampeyan bisa ndeleng raspberry raspberry, nanging amarga ana sebab-sebab kanggo warga musim panas saka wong liya sing ora seneng seneng. Tanduran iki ora kalah karo raspberry ing rasa, kaendahan utawa uga kerumitan perawatan. Blackberry sampurna kanggo pengetengan, nggawe jem utawa mung kanggo mangan.

Waca Liyane