Omah musim panas

Tanduran elderberry ireng ing plot kanthi wiji utawa potongan

Ana udakara 20 jinis elderberry, beda karo ukuran, wujud lan struktur godhong, buah. Tanduran blackberry biasane ditindakake kanthi tujuan hiasan. Kabudayan iki bisa ditemokake ing alam alami garis lintang sing tahan panas. Sumbangan sing apik banget disenengi mripat kanthi pirang-pirang cabang, godhong-godhongan godhong sing gedhe, mekar kanthi apik lan mewah.

Waca Liyane