Kategori Kembang

Fitur tanduran lan ngrawat alstroemeria ing kebon
Kembang

Fitur tanduran lan ngrawat alstroemeria ing kebon

Alstroemeria - kembang sing, amarga padha, diarani Peru lili utawa Inca lili. Iki minangka herba perennial, sing ditanduri kembang sing cerah lan godhong sing ora biasa. Alstroemeria ditambahake ing bouquets lan asring ditanam ing omah kaca kanthi jumlah sing akeh. Tanduran iki mbutuhake perawatan khusus lan perawatan, nanging yen pengin, bisa thukul ing omah.

Waca Liyane
Kembang

Cara tuwuh gloxinia saka wiji ing omah

Gloxinia minangka kembang sing éndah banget sing umume wong tuwuh. Dheweke duwe warna lan wangun kembang sing cukup warna. Gloxinia minangka jeneng populer, ilmuwan kaya Sinningia. Tanduran saka kulawarga Gesneriev, sing nduwe udakara 60 spesies. Coba delengake saka wiji ing omah.
Waca Liyane
Kembang

Apa kembang tahunan ngembang nalika musim panas?

Akeh kekasih kembang sing nyoba nggedhekake kebon utawa taman kembang sing ditanduri tanduran sing langgeng. Nanging ing tahap tartamtu, dheweke ngrampungake ngembang lan banjur bisa njupuk kauntungan saka fitur unik kembang taunan. Sawetara jinis kembang taunan bisa mekar sajrone wulan panas lan gampang ngebaki voids ing kebon sawise tanduran liyane.
Waca Liyane
Kembang

Mbanyoni, dipakani lan nyiram ing pekarangan

Tanduran rumput bisa katon sampurna kanthi perawatan sing sampurna. Lan kajaba nglereni lan nglereni pinggiran sing nemtokake kahanan pekarangan, ana telung komponen penting kanggo perawatan - mbanyoni, klamben ndhuwur lan ventilasi. Telung "Ps" ing perawatan pekarangan iku penting banget wiwit wiwitan repot musim semi nganti pertengahan musim gugur, nalika lawn wis siyap kanggo musim dingin.
Waca Liyane
Kembang

8 paling apik shrubs shade toleran

Tanpa anané semak, godhong-godhongan enom kanthi godhong hiasan sing sampurna, saiki kanthi bentuk potongan sing sampurna, utawa kanthi inflorescences mewah, ora bisa mbayangake kebon. Lan sing paling sepisanan nyatakake bushes ing kebon tansah eling spesies sing paling populer sing tuwuh ing platform sing surem srengenge lan srengenge - kembang mawar, tumindak, junior.
Waca Liyane
Kembang

Kembang Afelander

Kembang Afelander minangka perwakilan saka genus kanthi 170 subspesies tanduran kembang saka kulawarga Acanthus. Kembang Afelander tuwuh ing Amérika. We offer sampeyan materi sing gambaran tanduran diwenehake lan diterangake babagan carane ngrawat afelandra ing omah, nggayuh ngembang kanthi aktif lan berkepanjangan.
Waca Liyane
Kembang

Platicodon: macem-macem jinis lan fitur sing tuwuh saka wiji, tanduran lan perawatan

Ing kasur kembang lan papan kembang akeh plot taman sampeyan bisa ndeleng lonceng tender. Tanduran iki nganggo inflorescences berbentuk lintang diarani platicodon lan dikenal dening akeh tukang kebon. Secara njaba meh podho karo lantern cilik, kembang dadi perhatian sing ora mung ing kebon, nanging uga ing windowsill. Dheweke ora ninggalake wong sing ora peduli, mulane dheweke populer banget.
Waca Liyane
Kembang

Sukses ing Pot Stroberi

Aku seneng nggunakake barang liya kanggo tujuan liyane. Iki wadhah sing paling disenengi ing taun iki. Sukses ing pot strawberry: Sukses ing kontaner. Stroberi saya ora seneng wadhah terracotta iki, dirancang khusus. Sampeyan perlu kanggo banyu saben dina. Lali utawa sapisan - dheweke wis nate ngrungokake kupinge.
Waca Liyane
Kembang

Tanggalan Florist kanggo Agustus

Ing wulan Agustus, nalika kadhemen ing wayah wengi wis diwiwiti wiwitan musim gugur musim semi, lan warna-warna ing pemandangan kebon mboko sithik diganti karo palette anyar, kabeh perhatian para penduduk musim panas lan tukang kebon diubuh ing kebon. Nanging ora mung panen, pangayoman tanduran lan taneman sing migunani kudu diurus ing pungkasan mangsa panas.
Waca Liyane
Kembang

Panyebaran dracaena ing omah ora angel banget.

Dracaena kanthi batang langsing lan tutup godhong sing dawa kaku padha karo tanduran kidul liyane - wit palem. Ing alam bébas, loro lan budaya kaloro dibedakake kanthi dhuwur. Nanging yen ora ana sing ngrampungake palem, terus kanggo kembang njero ruangan dadi masalah serius. Ora mung kuwi, umume macem-macem omah bisa tekan dhuwur nganti 2-3 meter.
Waca Liyane
Kembang

Tanduran lan perawatan sing apik saka azaleas kebon ing lemah

Sawetara dekade kepungkur, taman azalea dianggep dadi omah kaca utawa omah, nanging ing dekade pungkasan, tukang kebon ing negara kita wiwit ngembangake tanduran ing lemah. Kembang azalea sing mekar ora bisa dibarengi - cabang akeh banget karo tunas alus kanthi bentuk sing sederhana utawa terry lan maneka warna.
Waca Liyane
Kembang

Obat Echinacea

Genus Echinacea diwakili kira-kira 10 spesies botani: Echinacea pucat, Echinacea purpurea, Echinacea narrowifolia, Echinacea tennessian, Echinacea paradoxical, Echinacea bloody, Echinacea simulate, Echinacea darkifolia, Echinacea tennessian, Echinacea paradoxical, Echinacea blood, Echinacea simulate, Echinacea darkifolia, Echinacea tennessian, Echinacea paradoxical, Echinacea blood, Echinacea simulate, Echinacea darkifolia, Echinacea tennessian. Spesies sing paling disinaoni yaiku spesies Echinacea purpurea.
Waca Liyane
Kembang

Mammillaria: fitur spesies lan kahanan sing tuwuh

Mammillaria (Mammillaria) minangka tanduran saka kulawarga Cactus. Tanah kelairan - Mexico, Amerika Selatan Sawetara spesies uga tuwuh ing Guatemala, Honduras, Venezuela lan Kolombia. Kasezil yaiku kaktus sing cilik, dekoratif lan ora prigel, batang sing akeh ditutupi papillae cilik lan pirang-pirang spine tipis.
Waca Liyane
Kembang

Kita budhal menyang perjalanan kanggo kembang flamingo lan kenal menyang tanah air Anthurium

Sejarah sawetara tanduran sing ditanduri manungsa duwe sawetara milenium. Pengalaman karo anthurium, minangka salah sawijining genera saka kulawarga Aroid, diwiwiti mung siji lan setengah abad kepungkur, nanging sanajan ing wektu iki akeh mitos lan kadhangkala salah tanggap terus-terusan muncul ing tanduran. Siji asring krungu pendapat babagan asal usul saka Anthurium lan yaiku spesies kembang sing subur yaiku warga pribumi ing Kepulauan Pasifik, kalebu Hawaii.
Waca Liyane
Kembang

Pangopènan kebon jasmine sing tepat

Tamania Jasminoides (Jasminoides) kalebu kembang njero ruangan kanthi dhuwur kurang saka 80 sentimeter, yaiku papan kelairan yaiku Jepang lan China. Godhong tanduran iku kandhel, jenuh ijo lan lumahing sing nggilap. Kembang kanthi akeh nutupi grumbulan lan meh padha karo mawar lan jasati sekaligus. Dheweke duwe warna putih lan mambu sing apik banget.
Waca Liyane
Kembang

Bloom sing mekar kanthi mekar "Angin musim panas"

Sejumlah kembang ing jambon sing wungu mewah mawar mewah godhonge "Summerwind" nggawe kesan sing abadi. Iki minangka salah sawijining warna ros mawar sing paling akeh warna, sing ora mung klelep menyang lemah, nanging uga copes karo fungsi dekorasi wates, pager lan macem-macem ing amben kembang.
Waca Liyane
Kembang

Primrose pink - ratu primroses

Salah primroses pink primula paling profusely ngembang ing Kebon banget umum. blossoms iku ayu lan akeh banget, nanging tanduran wis mung sawetara varieties minangka nambah primula wis ayu lan warni iki angel banget. mbandingake tandhinganipun pink sugih lan nomer akeh kembang mbangkitaken hubungan karo roses, lan karakter sing pleasantly ngagetne.
Waca Liyane
Kembang

Gaylardia - daisy sing warni

Gailardia minangka tanduran sing luar biasa. Kembang sing ukurane cukup jero, jenuh, warna-warna cerah lan suwe-suwe seneng karo kaendahane ing endi wae ing taman kembang. Wakil sing apik saka kulawarga Asteraceae - Gaylardia (Gaillardia) minangka sedulur sing cedhak karo krisemoni, aster, sunflower, dahlia, zinnia, gerbera, marigold, malah artichoke.
Waca Liyane
Kembang

Tanduran kaktus: fitur struktural lan karakteristik

Tanduran kaktus minangka salah sawijining misterius ing planet iki. Sukses iki bisa ditindakake tanpa kelembapan pirang-pirang wulan lan tuwuh ing lemah sing paling miskin amarga anané nutrisi lengkap. Tandha cacti adaptasi ngidini supaya ora mung bisa urip ing srengenge sing dadi scorching, nanging uga mekar. Apa fitur alam kaktus, lan apa lingkungane sing tuwuh?
Waca Liyane