Kategori Taman

Semanggi Bahan-bahan penyembuhan
Taman

Semanggi Bahan-bahan penyembuhan

Semanggi hibrida © Pethan Semanggi hibrida (semanggi jambon) - Trifolium hibridium L. Kulawarga Legume - Leguminosae. Katrangan Herb perennial kanthi batang sing mundhak. Godhong komplek, triple, kanthi godhong rombik-elliptik lan stipules nuding lanceolate. Kepala kembang iku balung, warna-jambon putih, wangi, ing pedhot sing dawa.

Waca Liyane
Taman

Properties saka tablet Budiman Kelapa

Saiki, produk gambut ora populer maneh, dheweke diganti karo tablet klapa kanggo tunas. Produk iki minangka klapa sing dipencet ing bentuk tablet, sing jenuh karo pupuk khusus. Produk iki dumadi saka 70% gambut lan serat klapa, 30% dumadi saka klapa.
Waca Liyane
Taman

Persimmon saka watu

Akeh wong sing seneng nyoba tuwuh woh kaya watu. Dheweke mung pengin dilebokake ing pot bumi lan ngarepake asil. Iki pancen menarik banget. Nanging usaha ora mesthi sukses. Nanging kanthi ngerteni aturan dhasar, kemungkinan mundhak. Teknologi ngembang persimmons saka wiji Supaya bisa tuwuh persimmons saka wiji kanggo ditanam, perlu nyiyapake sawetara wiji, luwih apik tinimbang woh-wohan sing beda.
Waca Liyane
Taman

Napa ana papan putih wit ing musim semi, wektu implementasine

Acara prentah kanggo tukang kebon yaiku whitewashing wit woh ing musim semi, lan iklim nemtokake wektu. Penting ing awal musim semi milih cuaca garing lan nindakake perawatan protèktif lan nyegah saka wit woh. Tanduran pemutih musim semi minangka tandha wiwitan perjuangan kanggo kaendahan lan kesehatan kebon, perang kanggo panen.
Waca Liyane
Taman

Surbania petunia sing tuwuh: ngurus lan ngasilake kembang, foto

Petunia minangka salah sawijining tanduran sing paling akeh digoleki ing pasar kembang. Sawise kabeh, macem-macem jinis lan spesies sing beda banget karo bentuk lan warna. Nganti saiki, papat klompok petunias dikenal: kembang lan kembang cilik, kembang cilik lan akeh. Sing terakhir kalebu petunia Surfinia. Kahanan sing cocog kanggo penanaman petunia Surfinia Saben tanduran duwe karep dhewe ing kahanan kasebut.
Waca Liyane
Taman

Tanduran lan rumput Siberian sing gedhe lan spesies Foto spesies lan jinis

Brunner sing suwene udakara udakara setengah meter narik kawigaten karo godhong gedhe lan inflorescences biru-biru, meh padha karo lali. Saka sing terakhir dibedakake kanthi ukuran gedhe, kurang ambune, titik putih ing tengah-tengah kembang. Mulane, wong-wong wis suwe ngetrapake jenenge - Lali-Ora-Ora. Wiwit awal musim semi dheweke wis ana ing kamulyaning kamulyan.
Waca Liyane
Taman

Wit-witan wit apel

Ing mitos lan legenda saka macem-macem negara lan masyarakat, apel kasebut duwe makna simbolis sing akeh. Ing tradhisi Kristen, sejarah umat manungsa diwiwiti saka wit apel - sawise kabeh, miturut legenda alkitabiah, iku wit swarga sing Kawruh babagan sing apik lan ala, woh-wohan sing para leluhur kita ngrasakake kasangsaran, lan nggodha saka godha Dewa sing cipt kasebut.
Waca Liyane
Taman

Kepiye cara ngatasi polong cendhek ing anggur

Yen penyakit jamur awal ora pati ngelingake awake dhewe, mula masalah iki saya tambah penting. Salah siji sing paling umum yaiku penyakit anggur oidium, sing mengaruhi akeh tanduran ing kabeh wilayah ing negara, nyebabake akeh masalah winegrowers.
Waca Liyane
Taman

Cara tuwuh wit manis saka watu

Manis, sing wis masak awal wis disenengi dening akeh. Pekebun mikir babagan cara tuwuh ceri manis saka wiji, sing bisa uga ora bisa ngakses tunas varietal utawa sing ora ngira yen nemoni eksperimen kaya ngono. Fitur ceri manis sing thukul saka watu Dibandhingake karo sedulur sing paling cedhak, ceri, cherry manis kurang angel lan ora kedadeyan ing sisih liar sisih kidul Ukraina, Moldova, Kuban.
Waca Liyane
Taman

Fitur ngembang kentang: nyiapake lan nandur

Kesalahan utama kanggo miwiti kebon nalika nandur kentang yaiku kabeh sing ora dipangan kudu ditanam lan bisa didownload. Umume nglakoni. Lan nalika musim gugur dheweke sedhih tangane yen panenane ora ana utawa ora ana gunane kanggo nggali. Kesalahan kaloro yaiku nandur campuran varietal. Sawetara grumbul isih ijo, dene sing liyane wis garing nganti ora bisa nemtokake endi grumbulan kasebut.
Waca Liyane
Taman

Napa woh pir ora ngasilake woh?

A woh pir dianggep minangka wit sing rada apik, asring dadi beku, mula lara, mula bisa uga ana sawetara kebon anggur industri ing negara kita. Pekebun pribadi uga asring ngeluh babagan panen iki, ora mung babagan katrampilan kasebut ing iklim, nanging uga babagan kasunyatan manawa woh pir asring ora mekar lan ora ngasilake woh-wohan suwe banget sawise nandur wiji, lan kadhangkala bisa mekar kanthi ora jelas, nanging uga ora ora ana potong.
Waca Liyane
Taman

Penyebaran gooseberry ing negara kasebut

Sampeyan bisa njupuk grumbulan saka macem-macem gooseberry. Dheweke wis wiwit ngasilake woh lan wis thukul kanthi becik. Saiki saiki wis mikir babagan reproduksi. Saka 5 utawa luwih grumbulan, paningkatan bakal tambah akeh. Cukup kanggo bocah-bocah seneng rasa woh-wohan seger lan masak marmalade sing apik banget utawa compote kanggo musim dingin.
Waca Liyane
Taman

Blueberries ing kebon

Kita nggayuh blueberries ing sisih lor, rawa sing ditutupi salju, saka ing njero pucuk kranberi, lingonberry lan woh wohan beri biru sing ora weruh saka lapisan lilin. Blueberry minangka Semono uga Sindhunata sisih lor, sing seneng karo lemah asam, mboko sithik wilayah wilayah kidul lan tengah Rusia lan CIS kanthi lemah sing netral.
Waca Liyane
Taman

Kepiye cara nglumpukake buket kembang pepe?

Kembang garing minangka tanduran sing njaga tampilan estetika sanajan wis garing. Amarga properti iki, digunakake ing macem-macem komposisi. Sawetara tanduran garing, antara liya duwe aroma. Wakil kaya ngono nglengkapi komposisi hiasan kanthi mambu sing nyenengake. Apa kanggo nyusun komposisi saka?
Waca Liyane
Taman

Sawetara informasi babagan awu

Awu minangka pupuk mineral tradisional tradisional; mesthine, kabeh tukang kebon lan tukang kebon nggunakake. Nanging, ora kabeh awu migunani. Komposisi awu gumantung karo apa sing dibakar: kayu, jerami, batang kembang, pucuk kentang, manure, gambut, lan sapiturute Sawise geni nindakake pakaryan, pupuk mineral sing larang, sing biasane ngemot nganti 30 nutrisi sing dibutuhake dening tanduran.
Waca Liyane
Taman

Kita ngiringan anggur ijo ing mangsa panas

Ing wilayah vitikultur tradisional, umpamane, ing Spanyol utawa ing sisih kidul Prancis, wit anggur kasebut mung ditanduri musim semi lan musim gugur. Ing wektu sing padha, mbusak pembuangan ditetepake kanggo mbentuk grumbulan, ngobati lan nganyari wit anggur. Ing sisih kidul wilayah saya tuwuh, srengenge saya suwe saya gedhe lan mbuwang sansaya tanduran.
Waca Liyane
Taman

Cara ngembangake jamur tiram ing omah, rekomendasi lan tips migunani

Jamur wis suwe ora diuripake saka para penduduk ing alas dadi tanduran sing ditandur, mula akeh tukang kebon pengin sinau babagan ngrembug jamur tiram ing omah. Napa persis kerang tiram? Ya, amarga dheweke paling ora unpretentious lan sing paling migunani saka jamur sing ditanam. Produktivitas jamur tiram udakara sepuluh kg saben meter persegi saben wulan, mula diwiwiti mung siji wulan setengah sawise ditandur.
Waca Liyane
Taman

Disaranake 10 jinis paling apik saka strawberry

Sampeyan bisa entuk sayur-sayuran Semono uga Sindhunata aromatik sajrone musim anget yen sampeyan nandur macem-macem tanduran ing kebon kebon. Iki tuwuh kanthi cepet lan akeh banget sing ngasilake panen sing bakal ngasilake 3 saben musim. Apa macem-macem ndandani? Tetanduran sing ndandani kalebu tanduran sing ditandur kembang ing wayah awan, sanajan ora ana sing awan.
Waca Liyane
Taman

Kita tuwuh bawang putih saka bolam

Papak. Budaya iki manggoni amben ing meh kabeh kebon. Mesthi wae sampeyan bakal nggawe! Ana pirang-pirang vitamin ing bawang putih, perlu kanggo uyah, lan akeh pasugatan tanpa nglamar. Nanging apa kita ngerti babagan bawang putih? Apa bedane bawang lan musim semi? Bawang putih mangsa lan musim semi. Nalika sapisanan, loro-lorone duwe struktur sing padha: sirah, akar, batang, godhong ... Nanging nyatane, bedane signifikan.
Waca Liyane
Taman

Tanduran Erantis (Spring) lan ngrawat ing pambukaan lapangan

Erantis minangka tanduran cilik kanthi infloresensi putih utawa kuning sing mekar sadurunge umume penduduk taman liyane. Amarga wiwit ngembang, dheweke entuk jeneng liya - musim semi. Prevalensi alam ing jembar: lapangan ditemokake ing sisih kidul lan lor Eropa, cedhak karo pagunungan Jepang, uga ing Amerika Lor.
Waca Liyane
Taman

Tanduran Aconite lan perawatan ing bidang mbukak obat-obatan

Aconite minangka herba perennial beracun kalebu kulawarga ranunculaceae. Nanging saliyane keracunan, beda uga ing obat-obatan. Wiwit inflone ​​saka aconite meh padha karo helem ksatriya, dheweke nampa jeneng "pegulat" liyane. Genus tanduran iki duwe luwih saka 300 jinis sing tuwuh ing Eropa, Asia lan Amerika.
Waca Liyane