Kategori Warta

Warta

Kita bakal asli lan nggawe desainer barbecue kanggo panggonan musim panas

Kutha kutha kadang narik wong menyang maelstrom saben dinten. Mula, nalika ngenteni akhir minggu, ana wong sing cepet-cepet ngatasi kabeh masalah urip menyang pondokan supaya bisa kaganggu kanthi ngrawat pondokan musim panas. Asring, istirahat bisa diiringi pesta cilik ing omah musim panas utawa ing teras sing mulyo. Lan kabeh iki ora lengkap tanpa barbecue.
Waca Liyane
Warta

Kita nginstal griya ijo ing atap utawa loteng omah

Asring pamilik pondokan musim panas prihatin babagan masalah nyimpen wilayah kasebut. Solusi sing sukses kanggo masalah negara iki yaiku panggonane griya ijo ing atap outbuilding. Malah luwih apik - kanggo ngatur kanthi bener ing loteng omah. Griya ijo ing gendheng adus. Griya ijo ing garasi bata. Taman ijo gendheng-mangsa Keuntungan ekonomi rumah kaca atap atasan Solusi iki bakal mbantu pemilik pondok ngatasi akeh masalah: Iki minangka pangayoman tambahan kanggo udan udan bangunan.
Waca Liyane
Warta

Milih ayunan kanggo papan ing musim panas: tips lan conto desain

Dina iki, ayunan musim panas ora dadi kemewahan utawa hiburan sing gampang. Iki minangka objek lanskap lengkap, nggawe preian desa dadi nyaman lan mulyo. Sampeyan bisa nginstal loro-lorone ing veranda lan ing dalan, lan yen ana tambahan wangun makutha nyebar saka wit utawa blumbang cilik sing cedhak, mula tetep ing swasana kaya ngono bakal kaping pindho kepenak.
Waca Liyane
Warta

Pojok sing mulyo kanggo ngendhokke - omah wit

Kita urip kanthi cepet, terus-terusan ngupayakake entuk bathi, luwih murah lan sekaligus milih mung sing paling apik. Antarane urusan rutinitas sing sibuk saben dinane, ora ana papan kanggo dongeng. Nanging ora mung bocah nanging uga wong diwasa bisa ngimpi. Lan apa jenis wong diwasa sing ora dikarepake nalika bocah cilik dhewe?
Waca Liyane
Warta

Nindakake dhewe kaya asu Natal sing nindakaken dhewe

Kanggo nunggu 2018 anyar, sing bakal ditahan ing sangisoring asu, aku pengin nggambarake simbol ing dekorasi ing riyaya. Saben hostess nggawe piring sing menarik karo dekorasi tema, kostum kanggo bocah, lan liya-liyane. Bocah-bocah uga seneng melu nyiapake omah liburan. Nanging saliyane ukiran salju salju biasa, dheweke uga pengin nindakake perkara sing menarik.
Waca Liyane
Warta

Hadiah sing migunani kanggo wong - wit gabus

Saben wektu, tanpa ngombe anggur sing apik, wong-wong ora nggatekake gabus lan ora sengaja mbuwang menyang tong sampah. Nanging kadhangkala kudu mandheg lan mbayangake wit gabus sing kuwat kanggo ngormati hadiah alam. Sawise kabeh, kabeh bumi kapenuhan peparinge lan akeh sing ora dingerteni karo wong liya. Ayo coba kenal karo tanduran sing nggumunake, sing ora mung digawe anggur digawe.
Waca Liyane
Warta

Dekorasi wit dalan nganggo dolanan gawenan tangan

Ing artikel iki, kita bakal ngandhani carane nggawe dekorasi Natal nganggo tangan sampeyan dhewe ing wit werna kanthi nggunakake barang sing kasedhiya. Sampeyan bisa nggawe kabeh sing biasa dadi sesuatu sing apik lan apik. Dekorasi kanggo kaendahan Taun Anyar sing biasane ora digawe: busa polistirena, karton, kerucut, potongan kayu lan uga botol nganggo bolam digunakake.
Waca Liyane
Warta

Gagasan sing menarik kanggo nggawe wilayah barbecue modern lan praktis

Sawise omah musim panas mung digandhengake karo hotbeds, bed, lan kunjungan kanggo perawatan rutin kebon. Nanging, para pemilik plot pribadi luwih milih kegiatan ruangan supaya bisa mlaku, supaya bisa nglumpukake bandhane supaya bisa kumpul karo kanca ing pekarangan, masak panganan ing geni sing mbukak lan mung ngentekake wektu kanthi gampang.
Waca Liyane
Warta

Pojok rasa seneng kanggo bocah - papan dolanan kreatif

Kanthi tekane panas, pondhok musim panas dadi papan sing paling populer kanggo tetep wong Rusia. Ana sing lunga ing kana kerja, ngurus kebon lan omah kaca nganti pirang-pirang jam, ana sing pengin ngendhokke saka akeh kutha ing udara seger. Kanggo sing duwe anak, pitakon babagan wektu luang bocah kasebut akut banget, amarga bocah bisa bosen kanthi cepet tanpa bagean hiburan.
Waca Liyane
Warta

Nggawe dolanan Natal lempung polimer

Kanggo ngrancang dolanan lempung polimer polimir dadi nyenengake! Kreativitas kaya ngene menehi akeh emosi positif, ing sajrone kerja lan sawise. Pemodelan duwe sawetara kaluwihan: sampeyan ora butuh alat sing akeh; sampeyan bisa ngukir apa wae; bahan sing murah lan terjangkau; tenaga kerja minimal.
Waca Liyane
Warta

Tanduran, kembang engkol, gedhe-gedhe

Kembang engkol ngenalake Rusia saka Mediterania kanthi rasa kebon. Lan ora mung ing arti literal, amarga inflorescent kasebut uga adus lan dibakar, lan nggawe kabeh jinis salad, lan sup, borscht dimasak saka ing kono, piring sisih disiapake lan malah nggawe potong lan pai. Tanduran iki disenengi para penyayang sing tinkering ing lemah lan kanggo unpretentiousness tanduran iki, sing ora mbutuhake perawatan gedhe banget.
Waca Liyane
Warta

Sampeyan saiki sampeyan "Botani"!

Halo We are bungah saiki sampeyan proyek. Kita nganggep minangka papan komunikasi lan ijol pengalaman kanggo kabeh penyayang tanduran lan tanduran kembang, kanggo kabeh wong sing seneng ngembangake kembang lan tanduran hias ing omah, kanggo melu taman utawa kebon, utawa kanggo nambah kebon pribadi, kanggo para pemula ing bisnis lan profesional sing menarik iki. Mesthi ana perkara sing bisa dituduhake karo kabeh.
Waca Liyane
Warta

Miracle alam utawa jamur sing bisa ditanem kanthi warna lan pewarna sing ora biasa.

Yen sampeyan mikir yen jamur kudu duwe topi bunder ing sikil sing kandel utawa lancip lan warna coklat-kuning utawa putih awak jamur, mula artikel iki paling ora kejutan sampeyan. Ternyata Ibu Alam duwe imajinasi banget, yen ora, saka ngendi jamur sing ora biasa? Wangun sing nggumunake meh padha karo makhluk asing, utawa jisim tanpa wujud, pewarna njerit, topi lan sikil aneh lan umume ora ana - iki spesimen sing bakal dibahas saiki.
Waca Liyane
Warta

Sing paling menarik babagan kayu jati

Jati umume digunakake ing rong wilayah industri: konstruksi lan obat. Kayu kasebut nduwe pirang-pirang fitur khas sing ndadekake jinis spesies liyane. Rincian liyane babagan jinis wit kasebut lan ing ngendi digunakake, bakal diterangake ing artikel iki. Informasi umum, katrangan ringkes Wit sing diarani jati duwe pirang-pirang jeneng.
Waca Liyane
Warta

Rutaria sing nggumunake - Taman akar ing situs sampeyan

Konsep "rutaria" asale saka tembung Inggris "akar", tegese "akar". Iki minangka ensembel buatan manungsa sing kalebu akar wit, tunggul, watu lan batang. Komposisi kasebut dilengkapi karo macem-macem tanduran lan obyek sing ora biasa. Gagasan modern lan modis iki bisa dadi mutiara kebon sampeyan. Dekorasi karo kembang lan anggur kanggo tanduran ijo, "taman akar" minangka prestasi nyata saka desainer sing trampil.
Waca Liyane
Warta

Asil saka kontes "Kemenangan musim panas"

Kontes online pertama kita ing kerangka proyek Botanichka.ru wis rampung. Dina iki kita summit lan ngucapake selamat marang para pemenang. Sing paling penting, kompetisi kita mesthi kedadeyan! Matur nuwun kabeh peserta kontes "Kemenangan musim panas" lan sing milih lan ndhukung kontestan! Kita bisa sinau akeh perkara sing anyar lan menarik, entuk kesempatan kanggo ndeleng foto sing ditemokake lan prestasi sing menarik, takon marang para partai babagan rahasia lan ngerti.
Waca Liyane
Warta

Kerajinan kendhali kanggo gawe omah

Apik duwe omah ing negara! Nanging apa yen situs kasebut ana, nanging ora ana dhuwit kanggo nggunakake bahan bangunan? Dadi, sampeyan kudu mbangun saka apa! Bahan kanggo nggawe bata lan blok, Dina iki saben wong digunakake kanggo tuku bahan bangunan siap. Lan para leluhur kita nindakake samubarang kanthi tangan. Lan omahé kuwat, anget, kepenak.
Waca Liyane
Warta

Kanggo situs lan pondokan nggunakake palet kayu sing ora perlu

Dina iki, sampeyan asring bisa ndeleng sekumpulan palet ing jejere kothak koleksi sampah. Jiwane wong gemblung bisa nesu nalika dheweke weruh tumindak ala! Sawise kabeh, ana akeh cara kanggo masang bisnis ing bahan bangunan kasebut. Iki mesthi tenanan kanggo panggonan musim panas. Apa sing palet? Langsung kudu mbahas babagan jinis bangunan bangunan apa sing bakal dibahas ing publikasi.
Waca Liyane
Warta

Apa sampeyan nyoba tuwuh tomat sing regane?

Sembarang pondokan musim panas ora ditampilake tanpa tomat. Iki minangka sayur-sayuran sing sehat lan tresnani. Nanging tuwuh dadi proses sing angel. Sawise kabeh, luwih dhisik sampeyan kudu nyiyapake lemah. Sawise munculé pucuk pisanan, tomat kudu diikat lan terus diopeni. Saiki, peneliti Amerika nawakake cara anyar kanggo tuwuh tomat.
Waca Liyane