Kategori Liyane

Perlindhungan kebon nglawan hama lan penyakit serangga
Liyane

Perlindhungan kebon nglawan hama lan penyakit serangga

Nalika njupuk langkah-langkah kanggo nglindhungi kebon saka hama lan penyakit, tumindak sing paling aktif kudu ngarahake kanggo nyerang: mothing codling, aphids apel, kulit putih, kumbang kulit, sapwood buah, cendhek bubuk, papan jamur lan teyeng. Perlindhungan kebon saka penyakit lan hama ditindakake kanthi sistematis, lan ora saka wektu.

Waca Liyane
Liyane

Balung santai Chrysanthemum - mangsa ing lemah sing mbukak

Halo Saben taun, sampeyan kudu nglampahi akeh energi sing ditandur krisinthem ing lingkungan ing amben kembang negara. Dheweke kandha yen dheweke bisa urip ing mangsa? Yen mangkono, banjur ujarake babagan kembang sing luar biasa kaya krisnis sing nggegirisi - musim dingin ing lapangan terbuka, persiapan, lan liya-liyane. Chrysanthemum minangka tanduran favorit saka akeh mangsa panas.
Waca Liyane
Liyane

We tanduran daffodils ing musim semi: carane

Dakkandhani carane nandur tanduran daffodil ing musim semi lan kapan bisa nindakake iki? Ing negara kasebut, akeh grumbulan tuwuh, nanging pungkasan taun dheweke ora mekar. Tanggi tanggane ujar iki amarga dheweke kandel banget. Daffodil dianggep minangka kembang kebon sing paling ora biasa: bisa tuwuh ing meh wae kahanan, mbutuhake perawatan sethithik, nanging ing wiwitan musim semi, dheweke nghias kembang sing nganggo inflorescences tender pertama, sing dadi kauntungan utama.
Waca Liyane
Liyane

Cara banyu begonia sajrone ngembang?

Dheweke menehi kula begonia enom kanthi tunas. Iki minangka kembang pisanan, lan aku duwe dheweke pisanan: ing koleksi kembang cilikku, begonias durung ana. Mula, aku isih ora pati ngerti babagan perawatan, aku mung ngerti manawa begonia seneng kelembapan. Ayo kula wenehi banyu begonia sajrone ngembang? Begonia njupuk bangga ing jendela petani kembang.
Waca Liyane
Liyane

Ngrawat Wit Dhuwit Arah Sederhana

Aku njupuk wit dhuwit saka pakaryan - kembang kasebut dadi ala banget, meh kabeh godhong saya ambruk, nanging isih urip. Aku manggon karo aku sajrone sewulan lan malah leaflet anyar wiwit katon, bisa uga ora kabeh dadi ala lan aku bakal bisa metu. Tolong nyimpen tanduran, kandhani apa sing kudu dakgoleki karo wit dhuwit, cara ngrawat, yen ora, sadurunge ora ana.
Waca Liyane
Liyane

Loro cara kanggo tuwuh wiji Victoria rhubarb

Ing musim panas, tetangga kasebut menehi godhong sing ora biasa; dadi Victoria rhubarb. Aku durung nate ngrasakake kaya ngono, nanging seneng karo rasa, mula aku njaluk wiji. Dakkandhani, kepiye tuwuh saka wiji saka rhubarb Victoria? Rhubarb Victoria - salah sawijining varieti budaya kebon sing paling enak ing tembung kasebut.
Waca Liyane
Liyane

Tanduran Dahlia

Dakkandhani kapan nandur dahlias? Paling taun aku entuk macem-macem jinis sing apik banget. Sing adol langsung ngelingake yen akar kudu digali kanggo mangsa, nanging yen bisa mulih menyang kebon maneh, aku lali takon. Dahlias minangka salah sawijining sing paling disenengi, bisa uga kalebu tanduran klasik.
Waca Liyane
Liyane

Temokake nectaroskorumum allium misterius

Aku tuku pirang-pirang bolongan allium nectaroskorum saka toko kembang (ditulis ing tag kasebut). Dakkandhani, apa tanduran iki? Apa dheweke duwe spesies liyane, lan apa ana macem-macem keanekaratan? Allium nectaroskrodum minangka tanduran kontroversial lan perselisihan babagan kulawargane tartamtu sing isih ditindakake saiki.
Waca Liyane
Liyane

Dasar Aucuba Jepang

Dakkandhani carane ngurus aucuba Jepang ing omah? Dheweke nuduhake menyang grumbulan kompak, nanging setaun suwene dawa banget. Mungkin dheweke kurang cahya? Aucuba Jepang asring digunakake ora mung kanggo premis kantor lanskap, nanging uga ing omah lan apartemen pribadi. Tanduran iki entuk popularitas amarga dekorasi sing nggumunake: grumbulan sing subur ditutupi godhong-godhongan ijo sing subur, dicet karo bintik-bintik emas sing spesies spesies iki.
Waca Liyane
Liyane

Rahasia tanduran spring gladioli minangka jaminan nalika ngembang musim panas

Paling taun, pepadhamu menehi gladioli sawetara bolam cilik. Aku ngurus dheweke - lan nyiram lan dibuahi, nanging ora ndeleng kembang. Aku kudu ngetrapake nodul kanthi pangarep-arep supaya dheweke seneng karo taun ngarep. Dakkandhani carane tandur gladioli ing musim semi supaya mekar? Nalika sapisanan, gladioli ora ana kepentingan tartamtu, nanging nalika kembang gedhe mekar kanthi tliti nutupi peduncle, mula dadi cetha kenapa tanduran kasebut seneng karo petani kembang.
Waca Liyane
Liyane

Apa tendon kasebut lan apa sing paling bahaya kanggo manungsa

Sawise mlaku-mlaku ing taman kasebut, dheweke mulai panggangan lan ngeruk sikile. Wawasan aku ora apik banget, mulane, kajaba ana warna abang, ora weruh apa-apa. Panginten iku sethithik. Nanging mbesuk, bengkak dadi saya gedhe, lan aku kudu mlebu rumah sakit. Ing kono, perawat nemu tik sing plump lan gemuk.
Waca Liyane
Liyane

Wektu nandur labu kanggo tunas lan ing lemah

Dakkandhani kapan nandur waluh? Musim pungkasan, dheweke nandur ing pungkasan April lan kiwa tanpa sereal sing enak, amarga musim semi marie mudhun: ing Mei, Frost bali lan kabeh tunas wis ilang. Aku pengin kahanan ora kedadeyan maneh, nanging kita ora ngerti apa sing kudu dilakoni, bisa uga nyebar rong minggu sabanjure? Saben tukang kebon ngerti manawa ora ana gunane waluh dadi gedhe, amarga dheweke seneng srengenge lan nuntut panas.
Waca Liyane
Liyane

Ngrawat hak calla etiopian

Pungkasan taun kepungkur, ibuku menehi aku calla lily - semak gedhe sing apik. Dheweke ngembang karo dheweke saben taun, lan ing taun sabanjure aku katon ora ana ing sangisore godhong kanthi pangarep-arep bisa nemokake paling ora siji peduncle. Ing njaba, tanduran katon sehat, nanging durung mekar. Dakkandhani, kepiye perawatan apa sing dibutuhake saka calla Etiopia?
Waca Liyane
Liyane

Ngarepake kodhe interior

Yen sampeyan dudu jinis wong sing seneng karo jarak, utawa yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo ngunjungi kutha kasebut, gunakake alternatif sing apik kanggo para penduduk kutha - njelajah interior. Siji-sijine kudu eling maneh positif sing ditindakake dening tanduran njero ruangan. Iki minangka sikap emosional positif, lan asil dandan ing mikroklimat omah, lan efek sing migunani kanggo kesehatan.
Waca Liyane
Liyane

Apa sing kudu ditindakake yen tunas zinnia ditambahi?

Aku seneng karo zinnias, lan musim semi pungkasan aku mutusake ngembang kembang saka wiji dhewe. Nanging asil kasebut rada depresable - meh kabeh tunas banget elongated. Dakkandhani apa sing kudu ditindakake yen tunas zinnia ditambahi? Zinnia minangka tanduran hias saka kulawarga aster, sing digunakake kanggo tuwuh ing amben kembang, uga ing omah.
Waca Liyane
Liyane

Cara nyingkirake wireworm: obat lan bahan kimia rakyat

Ayo kula njaluk nyisihake wireworms? Dheweke wiwit nggali kentang lan medeni: meh kabeh tubers ana ing bolongan. Mesthi wae kanggo masak, aku isih bisa ngresiki. Nanging minangka bahan winih sing ditanduri khusus. Dadi hama kasebut ora nate nyebar wiji, saiki kudu tuku. Apa bisa ngilangi larva iki saka kebon?
Waca Liyane
Liyane

Cara ngrawat gerbera ing pot

Kita ngomong cara ngrawat gerbera? Kanggo ulang tahunku, staf menehi gerbera sing apik ing pot. Aku ngajak dheweke mulih, saiki aku mikir yen arep nggawa. Sepira sampeyan kudu nyiram kembang lan kepiye mangsa? Apa godhong tiba ing mangsa? Gerberas minangka tanduran alami. Nanging, akeh petani kembang sing sukses dadi pamotongan ruangan pot.
Waca Liyane
Liyane

Nalika nandur thuja, wektu tanduran musim semi lan musim gugur

Dakkandhani kapan nandur thuja? Durung suwe aku pengin nandur wit sing indah iki ing pekarangan. Ing musim semi kebon, aku ora nate kesempatan kanggo tuku konifer. Apa bisa ndharat thuja ing musim gugur? Aku krungu dheweke pancen wis bosok kapan wae saben taun. Apa ngono? Thuja lan konifer liyane menehi pondok musim panas kanggo tampilan khusus.
Waca Liyane
Liyane

Tanggalan lunar Florist ing taun 2017

Tanggalan lunar kanggo tanduran njero ruangan lan kembang kanggo taun 2017 bakal mbantu nemtokake dina sing paling apik kanggo nandur tanduran lan tanduran. Sajrone macem-macem manipulasi kanthi kembang ing omah, dheweke gampang ngrusak. Luh ROOT, goresan goresan, pecah batang utawa godhong suwek kabeh stres kanggo tanduran, sing bisa dikurangi kanthi ngetutake rekomendasi kalender lunar.
Waca Liyane
Liyane

Penyakit begonia, perawatan dheweke

Aku duwe koleksi begonias cilik saka macem-macem jinis. Aku ngurus dheweke apik, nanging bubar wiwit weruh godhong garing ing grumbulan. Dakkandhani, apa penyakit sing duwe begonias lan cara ngobati? Begonia kaendahan nduweni karakter sing ora apik banget. Yen sampeyan ngetutake rekomendasi kanggo ngrawat tanduran, mula bakal nyenengake mripate kanthi ijo lan padhang ngembang.
Waca Liyane