Panganan

Daging daging beetroot kanthi sosis

Bisa uga ana sup sing adhem ing pirang-pirang panganan ing jagad iki, kejaba negara liya, sing ora ana gunane kanggo dheweke. Resep macem-macem, lan prinsip masak umum - produk wis rampung disigar lan dituangake nganggo kvass, banyu mineral, kefir utawa yogurt. Rasa musim panas ing bocah cilik saya adhem lan okroshka.

Waca Liyane