Wit-witan

Perawatan holly lan perawatan Propagasi kanthi potongan Varietas foto kanthi desain lanskap

Ing genus Holly, kulawargané Hollows, udakara 400 spesies wit lan shrubs sing tuwuh saka tropis dadi garis lintang. Macem-macem spesies holly gabungke, kadhangkala, tanduran kanthi ciri sing beda karo radikal. Dheweke bisa dadi deciduous utawa evergreen, creeping shrubs lan raksasa multi-meter.

Waca Liyane