Kategori Taman

Taman

Kepiye cara nggunakake sawdust ing kebon?

Ing kluwarga, utamane sajrone kerja-kerja pambangunan, sawdust nglumpukake - limbah saka kayu. Sawetara pamilik enom, sing ora ngerti apa materi sing ora ana gunane kanggo ngolah kebon, banjur nuli ngirim sampah menyang geni, banjur awu nalika pupuk disebar ing kebon. Pancen, ing endi sampeyan bisa nggunakake habuk papan, kepiye nggunakake, lan apa sing dibutuhake?
Waca Liyane
Taman

Currant - layering

Bapakku nate duwe tanduran pertanian sing penting. Dheweke ora ngerti babagan mesin pembeku ing wektu kasebut, mula, sabanjure, kita nggawe jem saka. Lan apa sing bisa luwih enak tinimbang roti putih nganggo santen currant lan gelas susu! Nanging wong tuwaku wis ilang, taman iki diwutahake karo akasia lan elderberry. Aku bubar pensiun lan mutusake pindhah menyang omah wong tuwa.
Waca Liyane
Taman

Tetanduran lan perawatan Tigridia ing lapangan lapangan mbanyoni ngasilake

Genus Tigridia, kanggo macem-macem data, kalebu kulawarga Kasatikov utawa Iris, nanging isih akeh ilmuwan sing cenderung menyang pilihan pisanan. Kembang iki cukup endah lan ora asring tuwuh, sanajan ing perawatan umum ora mbebasake, lan dekoratif ing dhuwur. Jenis lan spesies Jinis genus cilik, lan mung sawetara spesies sing thukul ing budaya kasebut, sing paling umum yaiku Tigridia merak.
Waca Liyane
Taman

Aturan kanggo ngethip tanduran

Tanduran oyod duwe siji keanehan: padha mbentuk wiji sithik sithik amarga ora bisa nyebar wiji karo Kapadhetan tanduran normal (celery, parsley, radishes, wortel lan liya-liyane) utawa mbentuk wiji buah (beets), mula sawetara tanduran sing ditanduri rapet tuwuh. Minangka aturan, tanduran sing ditebak kanthi cetha bakal nyuda kualitas, lan mula jumlah kuantene potong.
Waca Liyane
Taman

Sing paling menarik babagan semangka

Tembikai manis, sing ditandur kanthi akeh ing saindenging jagad, ing basa Latin diarani Citrullus lanatus. Tanduran gedhe sing bentuk pips nganti 3 meter duweke kulawarga waluh. Spesies liar sing paling cedhak isih ditemokake ing Afrika Kidul saiki, lan sejarah semangka, minangka tanduran sing ditanam, luwih saka sewu taun.
Waca Liyane
Taman

101 cara nggunakake awu ing kluwarga

Luwih becik njagong cedhak kompor Rusia lan katon geni sing panas. Geni lemu ngrembug irung-iringan gerbling lan alon-alon nambah kayu ing balapan, ninggalake embong sing abuh lan lebu. Sadurunge kobongan anyar, awu sing digawe adhem diklumpukake karo blumbang lan dicemplungake ing sisih mburi. Kadhangkala, juragan tanah sing sregep nyebar awu ing musim gugur ing kasur lan ing ngisor tanduran, lan isih cukup akeh.
Waca Liyane
Taman

Nalika lan kepiye cara mindhah currants?

Dina iki, mungkin ora bisa nemokake pondok musim panas ing ngendi currants ora bakal tuwuh. Kaendahan cemeng, abang lan putih menangake tresnae para tukang kebon kanthi woh wohan beri aromatik lan sehat. Kanggo entuk panen apik saben taun, grumbulan ing Semono uga butuh panyebaran sing tepat lan panyebaran tepat wektu saka varietas sing disenengi.
Waca Liyane
Taman

Iberis sing apik - aturan lan rahasia sing tuwuh ing kebon

Ing artikel iki, kita bakal ngobrol luwih lengkap babagan rupa kembang Iberis, cara tuwuh lan cara ngurus kanthi bener karo foto lan video. Iberis ing kebon katon spektakuler lan digunakake kanggo nggawe pigura kembang lan lawon, kanthi sukses ditandur ing slide alpine lan batu batu. Kajaba iku, tanduran kasebut dipotong lan dihiasi kembang kanggo bouquets kawinan.
Waca Liyane
Taman

Superphosphate - entuk manfaat lan panggunaan

Superphosphate ora dianggep pupuk sing kompleks, bahan utama yaiku fosfor. Biasane klambi iki ditrapake ing musim semi, nanging superphosphate asring digunakake minangka pupuk musim gugur lan pupuk ing tengah musim. Saliyane fosfor, pupuk iki uga ngemot nitrogen ing dosis cilik. Minangka iki, nalika ngetrapake pupuk ing lemah ing musim gugur, sampeyan kudu ngati-ati lan coba aplikasi kasebut ing wektu kasebut, ing dosis cilik, utawa pupuk lemah sing dimaksud kanggo nandur tanduran ing musim semi.
Waca Liyane
Taman

Kalender lunar tukang kebon lan tukang kebon kanggo wulan Agustus 2018

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake kalender lunar tukang kebon kanggo Agustus 2018 lan ngerteni dina sing paling ora cocog lan nguntungake kanggo nandur tunas kembang, herbal, wit lan shrubs kanggo kebon sampeyan. Penempatan rembulan ing langit mengaruhi biokimia, proses sing dumadi ing kabeh barang sing ana ing planet. Wong-wong wis ngerti manawa tumindak tanduran iku gumantung karo rembulan.
Waca Liyane
Taman

Tanduran lan perawatan saka aquilegia ing lemah sing mbukak: jinis, foto

Salah sawijining wakil sing apik kanggo kulawarga ranunculaceae yaiku aquilegia. Kanggo sepisanan, ana wong ketemu dheweke ing abad kaping pitulas lan, wiwit saka wektu kasebut, tanduran iki wiwit ditandur ing macem-macem papan ing planet kita. Aquilegia, sing asring diarani tadhi, utamane sing menarik kanggo penampilan sing ora dipikir lan anggun.
Waca Liyane
Taman

Cara milih wit Natal sing apik kanggo taun anyar - rahasia lan tips

Cara milih wit Natal kanggo taun anyar pancen menarik kanggo kabeh wong, amarga sampeyan ora bakal nemokake wong sing ora ngenteni lan tresna musim musim ajaib iki. Rahasia milih lan ngrawat wit Natal sing urip ing apartemen, kita luwih rinci. Kepiye milih wit Natal kanggo taun anyar? Perayaan Taun Anyar tanpa kaendahan ijo sing utama, kaya musim salju tanpa salju salju minangka sedhih.
Waca Liyane
Taman

Celosia: katrangan lan penanaman kembang saka wiji

Kanggo sing tukang kebon sing ora winates mung ngembangake petunias, petung kembang, kembang marigold, lan kerabu ing pondokan musim panas, akeh tanduran asli sing diadaptasi karo kahanan ing tengah tengah. Antarane yaiku celosia, sing ngembangake sawetara jinis sing ora biasa yen ing wiwitan uga angel mangertos apa jinis tanduran kasebut.
Waca Liyane
Taman

Cara ngilangi semut ing situs kasebut?

Semut kanthi sregep golek pakurmatan, nanging uga ngalangi supaya ora ngasilake lan tenang. Supaya wong kerja sing diwasa kanggo menehi pakan kanggo para sedulure (kerja semut) dheweke wajib (diluncurake sacara gen) nggoleki lan nggawa panganan ing wayah awan lan wengi. Ing fitur iki yaiku model penghapus anthills dibangun.
Waca Liyane
Taman

Apik banget saka tanduran plum ceri kanggo kebon Kebon Wilayah Moskow

Kemungkinan pilihan lan eksperimen sing sukses karo penanaman ing macem-macem woh wis nyebabake kasunyatan manawa pirang-pirang taun galaksi macem-macem variasi ceri plum sing ditandur kanggo Wilayah Moskow. Kanggo kahanan iklim zona tengah, macem-macem plum ceri musim dingin sing tahan musim dingin, tahan musim panas, panas musim panas, lan suhu suhu sing cetha nalika musim semi.
Waca Liyane
Taman

Quinoa - budaya panganan ing kebon sampeyan

Ana tanduran sing menarik ing kulawarga amaranth, sing tanah kelairan yaiku pesisir Lake Titicaca sing misuwur. Wilayah distribusi ing alam yaiku lereng dhuwur Andes kanthi lemah sing lemah lan iklim sing atos. Kepiye budaya panganan ing quinoa wis dikenal luwih saka 3000 taun kepungkur. Domesticated budaya kasebut lan ngenalake diet Aboriginal Andes.
Waca Liyane
Taman

Tanduran Heliopsis lan perawatan ing sawah kanthi nyebar wiji

Heliopsis minangka jinis tanduran sing kalebu ing kulawarga Astrov. Klebu udakara udakara udakara taunan taunan lan taunan. Sing dhuwur bisa tekan siji setengah meter, godhong-godhongan godhonge utawa biasa, serrated. Bakul kembang bisa dadi gampang, kaping pindho, pindho, dicet nganggo warna kuning sing cerah amarga apa heliopsis sing diarani bal emas utawa kembang.
Waca Liyane
Taman

Pruning kebon

Pruning wit lan shrubs minangka bagean integral saka kebon. Yen ora ana, sampeyan ora bisa ngasilake tetemane sing apik, ora tetep wit-witan. Mula, para sekretaris sing cetha lan file taman sing trep kudu dadi kanca kebon sing paling apik lan mesthi siap. Jinis pruning Umumé, pruning bisa dipérang dadi telung jinis utama: formatif, resikan lan anti-tuwa.
Waca Liyane