Kategori Taman

Tanggalan Ngrawat Raspberry saben wulan
Taman

Tanggalan Ngrawat Raspberry saben wulan

Raspberry minangka woh wohan beri sing rangking karo tanduran kayata gooseberries, currant ireng lan warna, honeysuckle, lan stroberi liar, lan sawetara wektu saiki, irga uga wis gabung karo perusahaan kasebut. Raspberry enak, lan sing paling penting - sehat. Sanalika kita rumangsa ora sehat, obat pertama yaiku tlatah raspberry, kaos kaki anget, kemul lan turu sing sehat: esuk penyakit esuk "mati kaya tangan".

Waca Liyane
Taman

Agustus - kita ngenggoni kasur kanggo rotasi potong kaloro

Masarakat ujar - Agustus yaiku pungkasan mangsa panas, dadi mahkota ing panen. Pancen, karya utama ing wulan Agustus yaiku ngresiki produk sing wis thukul, mbuwang kanggo musim dingin, ngolah sayuran lan woh-wohan. Agustus anget ing wilayah-wilayah ing Rusia, lan prihatin ndeleng kasur kosong ing mangsa panen. Nanging para pekebun kanthi pengalaman lan ing wulan Agustus entuk potong saka sayur-sayuran lan sayuran seger, ngrebut kasur sawise bawang putih awal, kacang polong, bawang, kubis awal, kentang awal lan uga panen.
Waca Liyane
Taman

Cara tanduran lan ngrawat plum ceri ing Rusia

Ing papan omah, ing kebon anggur, sampeyan bisa nemokake wit kanthi woh sing katon kaya plum - cherry plum. Iki minangka gudang nyata saka bahan-bahan, vitamin. Nduwe efek pembersihan getih lan anti-inflamasi. Woh-wohan dikonsumsi seger, digunakake kanggo pengawetan, beku, pickling, nggawe saus, bumbu.
Waca Liyane
Taman

Varietas anggur awal-awal

Woh wohan beri pisanan ing potong anyar katon ing pungkasan Juli utawa Agustus. Ing macem-macem lan hibrida, sing nuduhake wektu ripening awal, akumulasi gula lan tampilan rasa khas ing woh wohan beri sadurunge sadurunge ripeness nyata, lan balung dadi peteng. Ya, lan panen ndhisiki pucuk tunas.
Waca Liyane
Taman

Cherry kanggo Wilayah Moskow - jinis paling apik ing wilayah pertanian tengah

Ing dekorasi ing riyaya, cherry kanggo Wilayah Moskow yaiku macem-macem paling apik, utusan serangn saka panas sustainable. Southerner ora suwe njupuk oyod ing tengah tengah - tunas kembang sing alus lan cabang enom Fres. Usaha sing bola-bali nggawe formulir stabil kanthi gagal. Ing tengah abad pungkasan ing telung wilayah kanthi iklim entheng, adhedhasar sadurunge dipikolehi.
Waca Liyane
Taman

Snapdragon: ngembang kembang lan foto

Kembang segar nggawa rasa anget lan kenyamanan ing apartemen, nggawe omah luwih dadi omah. Apa kembang sing bakal tuwuh ing apartemen, saben wanita sing milih awake dhewe, adhedhasar rasa lan rasa. Nanging nalika ngrancang taman ing omah, sampeyan kudu menehi perhatian marang tanduran kayata snapdragon. Antirrinum - foto lan katrangan babagan tanduran Kembang ing bentukane katon cangkem singa sing mbukak.
Waca Liyane
Taman

Tanduran Iberis lan ngrawat ing lemah tuwuh saka wiji

Genus Iberis kagolong saka kulawarga Cruciferous. Iberis uga diarani basa Iberia, tembok. Genus duwe udakara 40 spesies, sing diwakili dening taunan lan perennial, ing antarané ana tanduran sing bisa tahan lan kadhemen. Amarga kasunyatan manawa oyod Iberis ora pati penting, transplants menyang tanduran iki ora disenengi.
Waca Liyane
Taman

Tanduran lan perawatan saka gypsophila jangka panjang: varietas, foto

Sanajan kasunyatane gypsophila nduweni katrangan spesifik, para pekebun ngrasakake tanduran iki kanthi cara sing rada beda: kanggo dheweke, kembang iki katon wujud maya salju salju sing katon surem. Nanging, tanduran iki nyedhiyakake macem-macem jinis, sing mung bisa diterangake dening spesialis. Umume tukang kebon ora ngerti cara tuwuh lan ngrawat gypsophila lan cara paling apik kanggo nggunakake desain lanskap.
Waca Liyane
Taman

Kembang Camellia: foto, rahasia kanggo perawatan omah

Tanduran hias camellia kagolong saka semak ijo sing biasane ditandur ing China, Vietnam lan Jepang. Ireng mengilap ijo godhong ngetren tanduran ing taun. Nanging, sajrone wektu ngembang, periode camellia sing paling apik banget teka. Ing wektu iki, grumbulan ditutupi karo kembang sing endah banget sing ngeling-eling mawar.
Waca Liyane
Taman

Stroberi Gigantella ing negara kasebut

Sapa sing ora peduli karo strawberry sing wangi lan jus? Bisa uga ana sawetara wong sing kaya ngono. Kabeh jinis panganan cuci mulut, jam, jellies, komposit digawe saka woh wohan beri, kalebu ing salad lan koktail. Makane akeh strawberane mung ora kelakon. Kanggo alasan iki, Stroberi Gigantella misuwur banget, sing ukurane cocog karo jeneng kasebut.
Waca Liyane
Taman

"Ing panen mbesuk" - Taman Autumn bisa digunakake

Sing paling penting yaiku persiyapan musim gugur kanggo panen ing mangsa ngarep, amarga penting banget kanggo mirsani rotasi potong, uga syarat-syarat macem-macem crops kanggo kaasaman lan pupuk. Aturan nglereni Nalika nyiyapake amben ing musim gugur, kudu eling yen ora bisa ngilangi lapisan bumi, pecah gumpalan sajrone digali.
Waca Liyane
Taman

8 sayuran penting sing ditanam dening tunas

Saben tukang kebon lan tukang kebon ngerteni kekarepan saka pengarep-arep sing ora cocog kanggo tuwuh sayuran. Ing pertengahan musim semi, warung pasar lan pusat kebon padha banjir kanthi macem-macem tunas sing beda-beda, dene pilihan ing antarane "toko" lan omah, sing dikonfirmasi lan ora beda banget lan varietas lan umur winih ora njamin yen tuku bakal dibayar.
Waca Liyane
Taman

Aphids ing mawar - kepiye cepet nyisihake?

Penampilan pertama aphids ing mawar bertepatan karo periode munculé stepons ing tomat lan penembake bawang putih. Mula, sayuran iki minangka bahan mentah sing apik kanggo nyiapake aphids. Sampeyan cukup kanggo ngisi massa ijo kanthi banyu lan tinggalake sajrone 24 jam, banjur ketegake lan proses infus mawar kasebut.
Waca Liyane
Taman

Varietas waluh kanthi foto lan deskripsi (bagean 1)

Luwih saka rong puluh jinis tanduran taunan herbaceous nduweni hak diarani pumpkins, mbentuk grumbulan utawa bulu mata sing kuat lan menehi woh-wohan sing gedhe-gedhe kanthi wiji empuk ing inti. Woh kaya tanduran kasebut diarani waluh, lan bentuk, ukuran, warna lan properti kasebut beda karo macem-macem jinis lan varietas.
Waca Liyane
Taman

Zucchini berwarna

Woh-wohan iki digawa menyang kita bubar. Banjur kita bisa ngolah mung zucchini putih-putih tradisional. Zucchini minangka zucchini ijo sing digawa menyang Italia. Uga ana woh-wohan sing ireng, kuning, belang utawa motil. Malah ana macem-macem warna kulit putih sing diarani Sorcerer. Miturut cara, ing wiwitan dheweke ditambani minangka tanduran hias.
Waca Liyane
Taman

Pengaturan plot taman ing sadhuwure Kurdyumov

Nikolai Ivanovich Kurdyumov, agronomis kanthi pendhidhikan lan popularizer ilmu babagan pertanian praktis, duwe akeh pengikut. Dheweke nelpon plot tanah sing disusun miturut metodee - taman kasebut miturut Kurdyumov. Apa rahasia sukses ing kebon nggunakake teknologi Nikolai Ivanovich. Warta negara kita bakal nyoba mangsuli kabeh pitakon iki!
Waca Liyane
Taman

Semono uga Sindhunata

Kyzyl ing basa Turki tegesé "abang". Ora dikerteni kenapa ditimbali kaya ngono. Mungkin amarga warna woh wohan beri? Nanging ora mung abang, nanging uga kuning. Utawa bisa uga amarga warna kayu kasebut? Dheweke pancen duwe warna abang. Dogwood uga misuwur diarani "berry". Sapa sing ngerti sebabe woh-wohan sing enak iki dijenengi saka wit grumbulan cilik sing cilik, 3-3.5 meter.
Waca Liyane
Taman

Lobak

Sapa sing ora seneng lobak biasa ing meja ing mangsa panas? Lan kepiye macem-macem jinis sing ditawakake kanggo kita dening toko online, penglihatan kanggo mripat sing nyeri: beda-beda kanthi warna, rasa, lan ukuran. Perhatian sing cukup diwenehake menyang tanduran iki lan Botanichka. Nanging masalah kasebut: ing ambenku radish meh ora bisa sukses.
Waca Liyane